Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας και το περιβάλλον του απολαμβάνουν αστακομακαρονάδες

από fimotro

Δριμεία κριτική άσκησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην κυβέρνηση, κατηγορώντας υπουργούς και στελέχη για μεγάλη ζωή.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα υπογραμμίζοντας: «Απολαμβάνουν σε τόσο μεγάλο βαθμό την εξουσία, για να ζήσουν άλλες 5-6 αστακομακαρονάδες στους αιθέρες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Δεν έχουν στο μυαλό τους στρατηγικές μεγάλες κινήσεις, αλλά την καθημερινή απόλαυση της εξουσίας. Είναι κανονικοί άνθρωποι που ήταν πεινασμένοι, έπεσαν στο κράτος με τα μούτρα» είπε και αιτιολόγησε τους ισχυρισμούς του: «Όταν βλέπω τα υπουργικά αυτοκίνητα των υπουργών του Τσίπρα και θυμάμαι το δικό μου, με χαλασμένη την πίσω πόρτα, όταν βλέπω να έχουν ξοδέψει για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος 10 εκατ. ευρώ σε καύσιμα… Όποιος πετάει και κολυμπάει το παίρνει και πάει μια βόλτα. Έχουν διορίσει τους κουνιάδους τους, τις γυναίκες τους, τα ξαδέρφια τους. Ξέρουν μόλις πατήσουν κουμπί θα χάσουν, υα συντριβούν, άρα με δυσκολία θα πατήσουν το κουμπί».

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε με δηκτικό τρόπο και το γεύμα στο Μαξίμου που παρέθεσε ο  κ. Τσίπρας σε υποψηφίους ευρωβουλευτές: «Σοκαρίστηκα όταν είδα τη φωτογραφία στο Μέγαρο Μαξίμου με τον  πρωθυπουργό και τους υποψηφίους ευρωβουλευτές. Εμείς όταν ήμασταν στην κυβέρνηση και πηγαίναμε στο Μαξίμου για συνεδριάσεις, λέγαμε δεν θα βγούμε στο μπαλκόνι, γιατί αν μας δούνε  και πουν ότι απολαμβάνουμε την εξουσία. Χρησιμοποιείς για κομματική φιέστα το Μέγαρο Μαξίμου; Το Μέγαρο Μαξίμου ανήκει σε όλο το λαό. Όταν χρησιμοποιείς ένα δημόσιο κτίριο είναι χυδαίο, είναι απαράδεκτο και δείχνει πόσο λιμαδούρες είναι. Γι’ αυτό θα μείνουν στην εξουσία μέχρι την τελευταία μέρα γιατί είναι λιμαδούρες».

Τέλος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «ποτέ δεν πρόβλεψα διαφορά 3,5 μονάδες. Θα μετρήσουμε το βράδυ των εκλογών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα