Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας απαγορεύει στον Ντογιάκο να έχει γνώμη

από Philippos

Στη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, με την οποία ουσιαστικά φρενάρει την ενημέρωση των πολιτών από την ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Στην Ελλάδα έχουμε διάκριση εξουσιών, μπορεί ο κ. Τσίπρας να κατηγορεί για μια δικαστική του κρίση τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διερωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων , κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, με την οποία ουσιαστικά βάζει φρένο στην ενημέρωση των πολιτών από την ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις.

O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε πως με τη στάση του ο κ. Τσίπρας απαγορεύει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να έχει γνώμη. Τόνισε ότι ο Τσίπρας δήλωσε απείθεια ενώ είπε πως το να πει ότι διαφωνεί είναι δικαίωμα του. Σημείωσε πως η γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είναι οδηγία για τους υφιστάμενους εισαγγελείς πως θα χειριστούν μια υπόθεση.

Μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης, είπε πως για τους εισαγγελείς είναι εφαρμοστέα ενώ για τα δικαστήρια θα αποφασίσουν αυτά. Ανέφερε ότι η ΕΥΠ εφόσον τηρεί τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος, μπορεί να παρακολουθεί όλους χωρίς εξαιρέσεις.

Σε ότι αφορά το τελετουργικό για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είπε πως το θέμα είναι πως αντιμετωπίζουμε έναν μόνιμο αρχηγό κράτους όταν έχει υπάρξει έκπτωτος με απόφαση του ελληνικού λαού. Είπε πως η ιστορία δεν διαγράφεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα