Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό για το Επιχειρηματικό Πάρκο Οινοφύτων είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Παραλάβαμε από τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό το φάκελο με την αίτηση και το σχέδιο για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων – Ασωπού» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και πρόεδρο της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων Ασωπού Α.Ε. (Ε.ΑΝ.Ε.Π. Ο.Α. Α.Ε.) Φάνη Σπανό.

Ο κ. Σπανός κατέθεσε στη γενική γραμματεία Βιομηχανίας του φακέλου για την έγκριση ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, Πάνος Λώλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης και ο αντιπρόεδρος β΄ και αναπληρωτής της Ε.ΑΝ.Ε.Π. Ο.Α. Α.Ε., Ανδρέας Λουκάτος.

Γεωργιάδης: Παραλάβαμε τον φάκελο για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Παραλάβαμε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό το φάκελο με την αίτηση και το σχέδιο για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων – Ασωπού, ένα από τα κορυφαία έργα της χώρας. Μόνο μέσω της αληθινής μετατροπής της μεγαλύτερης άτυπης βιομηχανικής συγκέντρωσης στην Ελλάδα σε πραγματικό επιχειρηματικό πάρκο, θα έχουμε όφελος για τις επιχειρήσεις και πραγματικό σεβασμό στο περιβάλλον».

Τι είπε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός

Από την πλευρά του ο, κ. Σπανός δήλωσε: «Δουλεύουμε εντατικά από την αρχή της προηγούμενής μας θητείας για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Ασωπού και τη μετατροπή της ‘Ατυπης Βιομηχανικής Συγκέντρωσης των Οινοφύτων σε ένα σύγχρονο βιομηχανικό πάρκο. Ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα τη δημιουργία ενός οικονομικού θύλακα με δυναμικό ανάπτυξης χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα