Γεωργιάδης: Δεν κλείνει το εργοστάσιο της ΓΕΚ Τέρνα στο Μαντούδι

από fimotro

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων υπό τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη και τη συμμετοχή των βουλευτών Εύβοιας Σίμου Κεδίκογλου και Σπύρου Πνευματικού, του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, του δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργου Τσαπουρνιώτη, του πρώην Δημάρχου, Γιώργου Τριάντη και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε επικοινωνία με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, Γιώργο Περιστέρη και ανελήφθη η δέσμευση ότι το εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι δεν κλείνει αλλά εν μέσω της κρίσης αναστέλλειορισμένες από τις δραστηριότητές του, με επενδυτικό σκοπό την πλήρη επαναλειτουργία ως το τέλος του έτους και επαναπρόσληψη των εργαζομένων που θα αποχωρήσουν με την εθελούσια έξοδο και επιθυμούν την επαναπρόσληψή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα