Γεωργιάδης: Άμεση επαναλειτουργία του εργοστασίου της Shelman

από Philippos

Την ικανοποίησή του σχετικά με την επιτυχή ολοκλήρωση του πλειστηριασμού για το εργοστάσιο της Shelman στην Κομοτηνή εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πρόσθεσε μάλιστα ότι στις αρχές του 2023 το νέο επενδυτικό σχήματα πρόκειται να παρουσιάσει το business plan.

Με την αφορμή αυτή, ο υπουργός δήλωσε: «Μία από τις πρώτες επισκέψεις μου ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ήταν στο εργοστάσιο της Shelman, στην Κομοτηνή, όπου από τότε είχα δεσμευθεί ότι θα βρεθεί λύση για την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

Καίτοι οι αντιξοότητες ήταν πολλές και χρειάστηκε να παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι εχθές, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, ο πλειστηριασμός για το εργοστάσιο της Shelman στην Κομοτηνή στέφθηκε με επιτυχία και το νέο επενδυτικό σχήμα που αγόρασε το εργοστάσιο είναι σε διαρκή επαφή μαζί μου και στις αρχές του 2023, θα παρουσιάσει το business plan.

Επίκειται η άμεση επαναλειτουργία του εργοστασίου της Shelman στην Κομοτηνή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα