ΓΕΚΕ: Άγνοια για την αγγελία πώλησης του ξενοδοχείου President

από fimotro

Άγνοια δηλώνει η ΓΕΚΕ για την αγγελία πώλησης του ξενοδοχείου President σε ιστότοπο μεσιτικού γραφείου, απαντώντας σε νέα σχετικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η ΓΕΚΕ, «σε συνέχεια της από 30.12.20 ανακοίνωσης και των νέων δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε συγκεκριμένη αγγελία μεσιτικού γραφείου για την πώληση του ξενοδοχείου «President», ιδιοκτησίας της εταιρείας, η εταιρεία δηλώνει ότι δεν έχει δώσει εντολή σε τρίτο πρόσωπο να ενεργήσει για λογαριασμό της προς τον σκοπό αυτό».

Στα πλαίσια της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, η ΓΕΚΕ καταλήγει σημειώνοντας ότι «έχει ήδη δρομολογήσει σχετικές ενέργειες και θα ενημερώσει δεόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη».

Σε ανάλογη ανακοίνωση επί του ίδιου θέματος, χθες Τετάρτη, η εταιρεία διέψευδε τα περί πώλησης του ξενοδοχείου «President» έναντι 110 εκατ. ευρώ και εξόδου της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Όπως ανέφερε η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, «σε απάντηση των από 30.12.20 επιστολών – ερωτημάτων της Ε.Κ και του Χ.Α σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο περί πώλησης του ξενοδοχείου «President» έναντι ποσού 110 εκατ. Ευρώ, ιδιοκτησίας της Εταιρείας, και εξόδου της Εταιρείας από το Χ.Α., η εταιρεία διαψεύδει τα διαλαμβανόμενα στα σχετικά δημοσιεύματα.

Η εταιρεία σεβόμενη την μακρά ιστορία της στον χώρο του τουρισμού και με βαθύ αίσθημα ευθύνης έναντι των επενδυτών και του πολύτιμου προσωπικού της επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα