Γαύδος: Δεν ήταν ζευγάρι η Κορίνα με τον 40χρονο λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

από fimotro

Εξελίξεις στην υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος της Γαύδου, με τη 27χρονη Κορίνα να χάνει τη ζωή της υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zarpa News η έκθεση της αστυνομίας για το θανατηφόρο συμβάν καταρρίπτεται το ενδεχόμενο του λυμένου χειρόφρενου, που ισχυρίστηκε ο οδηγός.

Παράλληλα ο δικηγόρος της οικογένειας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, πρόσθεσε σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της έρευνας. «Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας, δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο. Ήταν χειριστικό άτομο που πιθανώς να είχε κάποια άλλη σχέση, πιθανώς συναλλαγής για ναρκωτικές ουσίες».

Επίσης υποστήριξε ότι: «Η κλίση προς τον γκρεμό είναι ανεπαίσθητη, μόλις 2-3 μοίρες, ενώ στην άκρη του γκρεμού υπάρχει πλαστικό υδροφόρος σωλήνας διαμέτρου περίπου όσο ένα μεγάλο μπουκάλι νερού. Θα ήταν αδύνατο να καταφέρει ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη ροπή με γκάζι να περάσει από πάνω του, ώστε να καταλήξει στο γκρεμό. Όλα αυτά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του ατυχήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα