Γαλλία: Το εμβόλιο της J&J θα χορηγείται σε άτομα άνω των 55 ετών

από fimotro

Το εμβόλιο της Johnson & Johnson θα χορηγείται στην Γαλλία βάσει του ίδιου πρωτοκόλλου που προβλέπεται για το εμβόλιο της AstraZeneca.

Αυτό σημαίνει ότι το Johnson & Johnson θα χορηγείται σε άτομα άνω των 55 ετών, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης. «Παραλάβαμε την πρώτη παρτίδα των εμβολίων (της J&J), δηλαδή 200.000 δόσεις» που έχουν αρχίσει να διανέμονται σε ιατρεία και φαρμακεία, διευκρίνισε ο Γκαμπριέλ Ατάλ.

Υπενθυμίζεται ότι η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ζητούν τη διακοπή της χορήγησης του Johnson & Johnson στις ΗΠΑ λόγω περιστατικών θρομβώσεων σε έξι γυναίκες. Οι δύο ομοσπονδιακές αρχές θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν το εμβόλιο της J&J σε ομοσπονδιακές υπηρεσίας και θα παροτρύνουν τις Αρχές των πολιτειών να κάνουν το ίδιο, σύμφωνα με αξιωματούχους που ενημερώθηκαν σχετικά με την απόφαση, όπως ανέφεραν οι New York Times.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα