Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο έκρινε ένοχο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για συκοφαντική δυσφήμηση στον Γιώργο Σκινδήλια και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 20 μηνών με τριετή αναστολή.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση αφορούσε δυο δημοσιεύματα στο πρόσωπο αντιπρόεδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον Ιούνιο του 2013, και ανέφεραν το ρόλο του κ. Σκινδήλια στη Χαλυβουργική και στον Ολυμπιακό, καθώς και τη σχέση του με την οικογένεια Αγγελόπουλου.

Αναλυτική η απόφαση του Πλημμελειοδικείου που γνωστοποίησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

To Moνομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από εξαντλητική αποδεικτική διαδικασία διάρκειας πέντε ωρών κήρυξε, με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση, τον κ. Γιαννακόπουλο Δημήτριο του Παύλου ένοχο ηθικής αυτουργίας σε συκοφαντική δυσφήμιση και του επέβαλε ποινή φυλακίσεως 20 μηνών με τριετή αναστολή για δύο δημοσιεύματα, της 12ης Ιουνίου και της 14ης Ιουνίου του 2013 στο newsbomb.gr, με τα οποία προκάλεσε την κατασυκοφάντηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός και Διευθύνοντα Συμβούλου της Χαλυβουργικής, κ. Σκινδήλια Γεώργιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα