Φρέσκα πρόσωπα οι επιλογές του Ανδρουλάκη, σε αντίθεση με τους φθαρμένους του Τσίπρα

από fimotro

Εάν βρει και άλλα άφθαρτα στελέχη θα κυριαρχήσει το ΚΙΝΑΛ στην κεντροαριστερά

Με διάθεση να κυριαρχήσει στην κεντροαριστερά και ειδικά στο κομμάτι που αποτελείται από μετριοπαθείς ψηφοφόρους εμφανίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης. Σήμερα αναδεικνύοντας την κεντρογενή τάση του κόμματός του ανακοίνωσε πρόσωπα τα οποία είναι χαμηλών τόνων και βρίσκονται κοντά στο ακροατήριο του μεσαίου χώρου. Σε αντίθεση με τα φθαρμένα στελέχη του Α. Τσίπρα, στελέχη τα οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν τον μεσάιο χώρο, ο Ν. Ανδρουλάκης φαίνεται ότι έχει καταλάβει που κρίνεται το εκλογικό παιχνίδι. Κρίνεται στον χώρο του κέντρου.

Νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Δημήτρης Μάντζος, ενώ αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου η Αναστασία Σιμητροπούλου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Χαρ. Τρικούπη.

Παράλληλα, ο Απόστολος Πάνας αναλαμβάνει επικεφαλής της Επιτροπής για την Αυτοργάνωση του Κινήματος, ενώ νέα Διευθύντρια του Γραφείου του Προέδρου θα είναι η Δικηγόρος, Έλενα Αναστασίου.

Ακόμη, διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ο Θανάσης Γλαβίνας, ενώ υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού για το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής αναλαμβάνει η Μάρα Κουκουδάκη.

Τέλος, επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, ο πρώην Βουλευτής Ιωαννίνων, Ευάγγελος Αργύρης.

Σε γενικές γραμμές ο Νίκος Ανδρουλάκης δείχνει ότι θέλει να ανανεώσει τον χώρο του. Εάν βρει και άλλα άφθαρτα στελέχη θα “καβαλήσει” τον ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστά πιο σύντομα και από ότι ο ίδιος περίμενε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα