Φρέντι Μπελέρης: Το πρώτο μήνυμα μέσα από τη φυλακή – “Είμαι απτόητος, είμαι εδώ”

από fimotro

Κανονικά πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση με αίτημα την άμεση απελευθέρωση του εκλεγμένου δημάρχου της Χειμάρρας

Κανονικά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση υπέρ της απελευθέρωσης του Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα παρά την προσπάθεια τον Αλβανικών αρχών να την παρεμποδίσουν.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα αστυνομικός που είχε στα χέρια του ένα χαρτί είπε στους διοργανωτές ότι απαγορεύεται να γίνει η συγκέντρωση για λόγους ασφαλείας. Το έγγραφο δεν το παρέλαβε κάνεις γιατί δεν τους το έστειλαν επίσημα. Το παρών δίνουν τόσο ο Κώστας Μπακογιάννης, όσο και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Φρέντι Μπελέρης: Το μήνυμα μέσα από τη φυλακή του δημάρχου Χειμάρρας

«Είμαι μια χαρά, είμαι δυνατός. Περιμένω. Έχουν περάσει 3 μήνες, είμαι αποφασισμένος να κάτσω εδώ όσο χρειαστεί, για να ορκιστώ δήμαρχος και να πάω εκεί που με όρισε ο λαός της Χειμάρρας», αναφέρει ο Φρέντι Μπελέρης μιλώντας για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή και συνεχίζει στέλνοντας μήνυμα στους ψηφοφόρους του:

«Θέλω να τους πω να είναι δυνατοί, να περιμένουν και να έχουν πίστη στο Θεό και πίστη στον αγώνα. Η δικαιοσύνη μπορεί να αργεί. Άλλες φορές πιο γρήγορα, άλλες φορές πιο αργά, αλλά στο τέλος πάντα κερδίζει».

«Η μόνη αιτία που βρίσκομαι μέσα είναι η υφαρπαγή των περιουσιών από τους γηγενείς Έλληνες κατοίκους, για λογαριασμό στρατηγικών επενδυτών που κυρίως είναι φίλοι της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού», σημειώνει.

Στη συγκέντρωση έλαβαν μέρος ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα