Φόβοι στον ΣΥΡΙΖΑ συρρίκνωσης των ποσοστών λόγω των εξελίξεων στο ΚΙΝΑΛ

από fimotro

Oι ισορροπίες uα αλλάξουν μόνιμα υπέρ του ΚΙΝΑΛ

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται στην κοινωνία ότι δεν τραβάει το κόμμα αυτό. Αυτό που κάποιοι φοβόντουσαν στην Κουμουνδούρου είναι πλέον γεγονός. Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ αλλάζουν – έστω και περιορισμένα αυτή τη στιγμή- τα δεδομένα στην ευρύτερη κεντροαριστερά σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο η GPO όσο και η Pulse εντόπισαν αύξηση 1%-1,5% των ποσοστών του Κινήματος Αλλαγής και μάλιστα πριν τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά οπότε και έγιναν οι μετρήσεις.

Το επόμενο διάστημα και με τα φώτα να στρέφονται στην Χαριλάου Τρικούπη θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως το κόμμα θα ενισχυθεί περαιτέρω μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου. Και εκεί αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα και για τα δύο κόμματα. Ανάλογα ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος οι ισορροπίες δεν αποκλείεται να αλλάξουν μόνιμα υπέρ του ΚΙΝΑΛ και σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Και ο δεύτερος δεν έχει περιθώρια επιπλέον απωλειών. Αλλά η ενίσχυση των ποσοστών περνά μέσα από τη σοβαρότητα, προσόν που δεν υπάρχει στην Κουμουνδούρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα