Συνολικά 25 βάρκες με πρόσφυγες και μετανάστες απέτρεψαν την περασμένη Κυριακή να φτάσουν στο νησί της Μυτιλήνης οι ελληνικές Αρχές σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μουτζούρη που μίλησε στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος «είναι τέτοια τα πλήθη που έρχονται ώστε αν δεν σταματήσει η ροή από τα τουρκικά παράλια το πρόβλημα θα συνεχίζεται».

Την ίδια ώρα, σχετικά με την κατάσταση στη Μόρια μετά την τραγωδία με τους δύο νεκρούς, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου τόνισε ότι πλέον μετά τα επεισόδια η κατάσταση έχει ηρεμήσει, ωστόσο όπως είπε «εύκολα μπορεί να υπάρξει νέα ανάφλεξη».

Καταληκτικά, σχετικά με τα αίτια εκδήλωσης των επεισοδίων στο ΚΥΤ της Μόριας ο κ. Μουτζούρης σχολίασε χαρακτηριστικά ότι εξετάζονται δύο ενδεχόμενα. «Αλλοι μιλούν για κάποια Αφγανή που προσπαθούσε να μαγειρέψει και κάηκε και άλλοι μιλούν για βραχυκύκλωμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα