Εύβοια: Συγκλονίζει 19χρονος: «Τώρα πρέπει να φύγω, να πάω στην Αθήνα, να βρω άλλη δουλειά»

από fimotro

Όπως ανέφερε στην κάμερα, είναι από το χωριό Αγριοβότανο αλλά πήγε στο Πευκί για να συνδράμει εκεί.

Το δράμα των κατοίκων της Εύβοιας από τη φωτιά περιέγραψε μέσα σε μερικές φράσεις ένας 19χρονος εθελοντής που έδινε μάχη με τις φλόγες στο Πευκί.

Ένας 19χρονος συγκλονίζει με τις δηλώσεις του για τη φωτιά στην Εύβοια, αναφέροντας πως «εμείς ασχολούμαστε με τα ξύλα, με αγροτικές δουλειές μα τώρα πρέπει να υπάρξει μια άλλη λύση».

Όπως ανέφερε στην κάμερα του OPEN, είναι από το χωριό Αγριοβότανο αλλά πήγε στο Πευκί για να συνδράμει εκεί.

«Πώς να αισθάνομαι; Καίγονται οι περιουσίες μας, είμαστε… Τι να σας πω; Θέλουμε να ζήσουμε εδώ στο χωριό, έχουμε μεγαλώσει εδώ από μικρά παιδιά αλλά δεν μας δίνεται η ευκαιρία».

Και στη συνέχεια, ανέφερε το εξής: «Πώς θα ζήσουμε εδώ; Εμείς ασχολούμαστε με τα ξύλα, με αγροτικές δουλειές, πώς θα ζήσουμε; Δεν βλέπετε; Αυτά τα πράγματα, θα γίνουν μετά από 30-40 χρόνια. Θα είμαστε 60 ετών εγώ».

Στην κάμερα επίσης, τόνισε πως πλέον «πρέπει να σκεφτώ κάποια άλλη λύση, να φύγω. Να πάω στην Αθήνα, να πάω κάπου αλλού, να βρω μια άλλη δουλειά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα