Φορολοταρία Ιουλίου: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

από fimotro

Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία ή λοταρία αποδείξεων για τις συναλλαγές Ιουλίου 2021. Στη φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Πρόκειται για την 55η δημόσια κλήρωση για τις συναλλαγές που έγιναν ηλεκτρονικά και εκκαθαρίστηκαν τον Ιούλιο του 2021. Την κλήρωση πραγματοποίησαν το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και αφορά κάθε φορολογούμενο και όλες τις αποδείξεις με κάρτες που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά στη δημόσια κλήρωση του Αυγούστου για τη φορολοταρία αποδείξεων που πραγματοποιήθηκε σήμερα συμμετείχαν όλοι όσοι είχαν πραγματοποιήσει έστω και μία ηλεκτρονική συναλλαγή από την 1η έως τις 31 Ιουλίου 2021. Το πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων του υπουργείου Οικονομικών διενεργείται μία φορά κάθε μήνα και αφορά τις αποδείξεις ηλεκτρονικών συναλλαγών του προηγούμενου μήνα.

Οι νικητές της κλήρωσης της 26ης Αυγούστου

Μπορείτε επίσης να δείτε αν κερδίσατε και μέσα από τον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet. Για να συνδεθείτε πατήστε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα