Φιλιππίδης: Στο σφυρί η ακίνητη περιουσία του το 2022

από fimotro

Τι συμβαίνει με τα σπίτια σε Ψυχικό, Σοφικό και Κουκλιούς

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που έχει κριθεί προφυλακιστέος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, βλέπει την περιουσία του να χάνεται, καθώς τα δάνεια που έχει στο όνομά του δεν εξυπηρετούνται πλέον.

Ο γιος και η σύζυγος του πρώην δημοφιλούς κωμικού ηθοποιού έχουν να αντιμετωπίσουν νέα προβλήματα, βλέποντας την περιουσία τους να γίνεται «αέρας» σε μόλις λίγους μήνες.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «Πρώτο Θέμα», η εξωχική κατοικία και το οικόπεδο που κατέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Σοφικό Κορινθίας θα μπει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου, ενώ τρεις μήνες αργότερα (στις 27 Απριλίου) θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία για το σπίτι του στο Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή του τελευταίου θα ξεκινά στα 645.000 ευρώ.

Η συνολική ακίνητη περιουσία του Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του Ελπίδας Νίνου αριθμεί, εκτός από τα σπίτια στο Ψυχικό και το Σοφικό Κορινθίας, ακόμα ένα σπίτι (το πατρικό του ηθοποιού) στο χωριό Κουκλιοί του νομού Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση, το ακίνητο στο Ψυχικό κατασχέθηκε έναντι 450.000 ευρώ το Σεπτέμβριο του 2021, με την κυριότητά του να περνά στη VEGA I NPL Finance Designated Activity Company, ενώ επισπεύδουσα είναι η Intrum Hellas. Το ποσό αποτελεί «μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας σύμφωνα με την από 31-05-2021 επιταγή της προς πληρωμή», όπως αναφέρεται.

Αντιστοίχως, για το σπίτι στο Σοφικό αναφέρονται οι ίδιες δύο εταιρείες, με επισπεύδουσα την Intrum Hellas, και με δικαιούχο πάλι τη VEGA I NPL Finance DAC, ως ειδική διάδοχο της Τράπεζας Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα