Ονόματα εγκληματιών έδωσε ο Χρυσοχοΐδης

από fimotro

Η επίσκεψη αφορούσε την καλύτερη συνεργασία εισαγγελικών και αστυνομικών Αρχών

Με αφορμή την αύξηση της εγκληματικότητας των τελευταίων ημερών, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα, προκειμένου να συζητήσoυν το θέμα του οργανωμένου εγκλήματος.

Ο υπουργός συνοδευόταν από τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη, και παρέδωσε φάκελο με υπόμνημα της αστυνομίας που περιείχε στοιχεία για το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα.

Τα όσα περιέχονται στο φάκελο είναι αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας… Περιέχουν διευθύνσεις και ονόματα ατόμων που εμπλέκονται ή φέρονται να εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες και περιγράφουν τη δομή και τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα. Ο φάκελος περιλαμβάνει 500 ονοματεπώνυμα Ελλήνων και ξένων και δεκάδες εγκληματικές οργανώσεις.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης συζήτησε με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την ανάγκη καλύτερης συνεργασίας εισαγγελικών και αστυνομικών Αρχών.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, η σημερινή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Χρυσοχοΐδη και εντάσσεται σε μία συντονισμένη προσπάθεια για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, στην οποία περιλαμβάνονται και σχετικές νομοθετικές εξαγγελίες από πλευράς υπουργείου Δικαιοσύνης, όπως για παράδειγμα η αυστηροποίηση των ποινών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα