Εξώδικο στον ΣΚΑΪ έστειλε η εισαγγελέας Τουλουπάκη

από fimotro

Εξώδικο απέστειλε η επικεφαλής εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για όσα μεταδόθηκαν από τα δελτία ειδήσεων του σταθμού σχετικά με την αγορά σπιτιού το οποίο η εισαγγελέας χρησιμοποιεί ως πρώτη κατοικία.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου, το ακίνητο φέρεται να έχει αγοραστεί από την εισαγγελέα διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, στην περιοχή της Ακρόπολης έναντι τιμήματος – με βάση το συμβόλαιο – 280.000 ευρώ.
Το διαμέρισμα του 4ου ορόφου εμβαδού 110 τ.μ. αγοράστηκε από την κα Τουλουπάκη το 2008, ωστόσο, ο αγοραστής του διαμερίσματος του 5ου ορόφου -στην ίδια πολυκατοικία – δήλωσε ότι αγόρασε το διαμέρισμα, εμβαδού 134 τ.μ έναντι 697.000 ευρώ. Η τιμή αυτή δεν ήταν η αρχική, αλλά προσδιορίστηκε μετά από τον πρόσθετο έλεγχο που του έγινε για την διαφορά αντικειμενικής και αγοραίας αξίας του ακινήτου. Πλήρωσε λοιπόν 250.000 ευρώ παραπάνω και φορολογήθηκε γι’ αυτά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:
– Πλήρωσε 280.000 ευρώ ή 530.00ο ευρώ όπως αναφέρουν πληροφορίες;
– Δήλωσε την πραγματική ή την αντικειμενική αξία;
– Έκανε διορθωτική δήλωση στην Εφορία όπως έκαναν οι γείτονές της;
– Πλήρωσε τους αναλογούντες φόρους;
– Ελέγχθηκε από την εφορία όπως συνέβη με τους γείτονές της και τον πωλητή των διαμερισμάτων;
– Γιατί έχει εγγραφεί υποθήκη για το ακίνητο Τουλουπάκη αξίας 736.000 ευρώ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα