Εξιτήριο για τον Κώστα Σπυρόπουλο μετά από 17 μέρες

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


γνωστός ηθοποιός πέρασε δύσκολες ημέρες και έδωσε μάχη στο νοσοκομείο για να ξεπεράσει τον κορονοϊό, ο οποίος του προκάλεσε πνευμονία.

Ωστόσο το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου, ο Κώστας Σπυρόπουλος με μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε πως πλέον είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα που του παρείχαν.

«1 Μαίου, Ανάσταση. Μετά από 17 ημέρες στο νοσοκομείο και 10 προηγούμενες στο σπίτι. Παλεύοντας με βαριά πνευμονία του covid-19. Βασικό συναίσθημα η βαθιά ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς, νοσηλευτές και νοσοκομειακό προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού, που με απόλυτη αυταπάρνηση επιτελούν το έργο τους για να επιτευχθεί το μέγιστο. Ένα δημόσιο νοσοκομείο καλύτερο από οποιοδήποτε ιδιωτικό-σε όλα.

17 ημέρες που ο χρόνος σταματά για τον ασθενή, όμως για εκείνους είναι πάντα λίγος. Τρέχουν, ασταμάτητα, παλεύουν, κάνοντας διπλές βάρδιες χωρίς ρεπό, για να κερδίσουν χρόνο, να κάνουν κάτι παραπάνω.

17 ημέρες που οι σκέψεις εναλλάσσονται με ρυθμούς τρελούς, που ή απελπισία και ο φόβος καταρρακώνουν. Που η τόσο απαραίτητη αισιοδοξία εμφανίζεται μόνο στιγμιαία και όλα αναθεωρούνται.Εκεί ξεκινά ο Πολιτισμός: στην προσπάθεια του ανθρώπου να σώσει τον άνθρωπο. Nα του δώσει πίσω τη ζωή του. Εκεί που, ανάμεσα σε μάσκες οξυγόνου, μονοκλωνικά αντισώματα, κορτιζόνες, κακές αξονικές και δυνατές αντιβιώσεις, χορηγείται και η ελπίδα.

Εκεί, που το κλίμα είναι επιχειρησιακό και νοσηλευτές «αστροναύτες» με νεοαποκτημένα μηχανήματα υψηλής ροής οξυγόνου (high flow) μάχονται να σε απομακρύνουν από τη διασωλήνωση.17 ημέρες δικού τους αγώνα για το δικό μου οξυγόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα