Εξηγήσεις από τον βουλευτή Α. Πάτση για περιοδεία στα Γρεβενά πριν το lockdown

από fimotro

Σε διευκρινιστική δήλωση μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι φωτογραφίες από την περιοδεία του στα Γρεβενά, λίγες ώρες πριν από την επιβολή του Lockdown σε όλη τη χώρα προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Πάτσης.

Ο κ. Πάτσης, αφού διαμηνύει πως κατά τις συναντήσεις που είχε τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, ζητεί «συγγνώμη εάν δημιουργήθηκαν εσφαλμένες εντυπώσεις».

«Είναι αυτονόητο ότι όχι μόνο συντάσσομαι απόλυτα με τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και τα μέτρα της Κυβέρνησής μας ενάντια στην πανδημία, αλλά και ότι καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε να κυριαρχήσουν η ατομική ευθύνη και η συλλογική ωριμότητα που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε με επιτυχία και αυτό το δεύτερο μεγάλο κύμα της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης των τελευταίων 100 ετών».

Η ανάρτηση του κ. Πάτση στο Facebook:

«Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκα την αγαπημένη εκλογική μου περιφέρεια, τα Γρεβενά.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα – και πριν την εφαρμογή του καθολικού lockdown από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου – ο Νομός Γρεβενών βρισκόταν στο επίπεδο 1.

Κατά την παρουσία μου εκεί συνομίλησα με συμπολίτες μου, από όπου και οι σχετικές φωτογραφίες που ανήρτησα σε δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα, τηρήθηκαν όλα τα ενδεδειγμένα από τους επιστήμονες μετρα προφύλαξης για το επίπεδο 1 τότε, όπως η τήρηση των αποστάσεων.

Αν παρόλα αυτά δημιουργήθηκαν εσφαλμένες εντυπώσεις ζήτω συγνώμη.

Είναι αυτονόητο ότι όχι μόνο συντάσσομαι απόλυτα με τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και τα μέτρα της Κυβέρνησής μας ενάντια στην πανδημία, αλλά και ότι καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε να κυριαρχήσουν η ατομική ευθύνη και η συλλογική ωριμότητα που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε με επιτυχία και αυτό το δεύτερο μεγάλο κύμα της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης των τελευταίων 100 ετών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα