Ο Παπαθανάσης εξελίσσεται στα πιο δημοφιλή στελέχη της κυβέρνησης

από fimotro

Η μεγάλη αποδοχή του φάνηκε και στο προσυνέδριο της ΝΔ στο οποίο μίλησε για την οικονομία

Εξαιρετικά δημοφικής είναι τον τελευταίο καιρό στο εσωτερικό της ΝΔ ο Νίκος Παπαθανάσης. Αυτό φαίνεται από την αναγνώριση στο πρόσωπό του των ψηφοφόρων της ΝΔ, αυτό φάνηκε το Σάββατο και από την υποδοχή που του επιφύλαξαν στελέχη της ΝΔ στο προσυνέδριο της ΝΔ στο οποίο μίλησε για την οικονομία.

Το προσυνέδριο αποτελεί αφορμή για να μιλήσουμε για το όραμα ενός σύγχρονου κράτους, που σέβεται τους πολίτες και δίνει ευκαιρίες στους νέους μας να εργαστούν και να προοδεύσουν. Αυτό το όραμα υπηρετεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό ανάρτησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης στο Facebook, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του στο προσυνέδριο.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Με χαρά βρέθηκα σήμερα στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του Κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, του Γραμματέα ΠΕ Παύλου Μαρινάκη και του Γενικού Διευθυντή Ιωάννης Μπρατάκου.

Το Προσυνέδριο αποτελεί αφορμή για να μιλήσουμε για το μέλλον. Για το όραμα ενός σύγχρονου κράτους, που σέβεται τους πολίτες και δίνει ευκαιρίες στους νέους μας να εργαστούν και να προοδεύσουν.

Αυτό το όραμα υπηρετεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας, αυτό το όραμα είναι η πυξίδα μας για το ελπιδοφόρο μέλλον που αξίζει στην πατρίδα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα