Έξαλλος ο Πούτιν με υπουργό του: «Γιατί κάνεις τον χαζό;»

από Philippos

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τα πήρε στο…κρανίο με έναν υπουργό του, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με κυβερνητικά στελέχη της Ρωσίας.

Είναι γνωστό πως ο Ρώσος ηγέτης δε διστάζει να ξεφτιλίσει δημόσια τους συνεργάτες του, όταν εκείνοι του προκαλούν εκνευρισμό. Αυτή τη φορά, ο…άτυχος της υπόθεσης υπήρξε ο υπουργός Εμπορίου της Ρωσίας και αναπληρωτής πρωθυπουργός, Ντένις Μαντούροφ.

Ο Μαντούροφ ενημέρωνε τον Πούτιν για την παραγωγή αεροσκαφών από τις ρωσικές πολεμικές βιομηχανίες και του είπε: «Τα έχουμε όλα έτοιμα». Ήδη από την ώρα που μιλούσε ο υπουργός, ο Πούτιν φαινόταν εκνευρισμένος, «παίζοντας» με τα χαρτιά που είχε μπροστά του και κοιτώντας στραβά προς την κάμερα.

Ξεκινώντας να απαντάει στον υπουργό του, ο Ρώσος πρόεδρος είχε ένα ελαφρύ, μάλλον ειρωνικό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, αλλά στη συνέχεια… συννέφιασε και ξέσπασε, ξεφτιλίζοντας τον Μαντούροφ.

«Τα έχεις όλα έτοιμα, αλλά όχι συμβόλαια… Σ’το λέω, ας λήξουμε τώρα τη συνάντηση, γιατί να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον; Γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν συμβόλαια στις εταιρείες, μού το είπαν οι διευθυντές. Γιατί κάνεις τον χαζό; Πότε θα έχουμε συμβόλαια; Αυτό λέω… Οι διευθυντές μου είπαν ότι δεν υπάρχουν συμβόλαια και εσύ λες… όλα είναι έτοιμα», του είπε χαρακτηριστικά.

Η συνομιλία ολοκληρώθηκε μετά από λίγο, με τον υπουργό Μαντούροφ να λαμβάνει προθεσμία ενός μήνα για να τακτοποιήσει το ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα