Έξαλλοι οι δημότες Χαλανδρίου με τον δήμαρχο της πόλης

από fimotro

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τον διαβεβαίωσαν ότι θα αποκατασταθεί η βλάβη

Έξαλλοι με τον δήμαρχο Χαλανδρίου είναι χιλιάδες πολίτες του Χαλανδρίου καθώς αρκετές γειτονιές παραμένουν για 5η συνεχή ημέρα χωρίς ρεύμα. Ο δήμαρχος ισχυρίζεται ότι του δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου θα είχαν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες στην πόλη.

Οπως αναφέρει ο δήμος Χαλανδρίου, υπάρχουν ακόμα πολλά νοικοκυριά, με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, σε έξι τουλάχιστον γειτονιές της πόλης που είναι ακόμα χωρίς ρεύμα, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, από το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου.

Μετά από συνεννόηση με ξενοδοχεία της περιοχής, ο Δήμος Χαλανδρίου εξασφάλισε κάποια δωμάτια όπου μπορούν να φιλοξενηθούν από το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022, συμπολίτες μας που παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Επειδή ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος, θα μετακινηθούν κατά προτεραιότητα ευπαθή άτομα, έγκυοι, οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα