Εξαφανίστηκε η ταινιοθήκη του Mega από το YouTube

από fimotro

Το τελευταίο 24ωρο η ταινιοθήκη του Mega έχει κατέβει από το YouTube, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον διαθέσιμη για προβολή.

Πρόκειται για τις κλασικές, αλλά και νεότερες σειρές του «Μεγάλου Καναλιού» που φιλοξενούνταν στη γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα.

Επεισόδια όπως των Απαράδεκτων, του Ρετιρέ κ.ά. δεν είναι πλέον διαθέσιμα. Οι σειρές και οι υπόλοιπες εκπομπές του Mega δεν παίζουν ούτε στο megatv.com, ωστόσο παραμένει ενεργό στο YouTube το αρχείο ειδήσεών του.

Ωστόσο το live stream είναι ακόμα ενεργό και οι σειρές παίζουν κανονικά, ανάλογα με το πρόγραμμα που είναι αναρτησμένο στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού.

Πάντως, ακόμη δεν έχει ξεκινήσει ο πλειστηριασμός της ταινιοθήκης του Mega και διαδικτυακά ήταν ο μόνος τρόπος για να παρακολουθεί ο κόσμος τις αγαπημένες του σειρές που σε λίγο καιρό θα ανήκουν πιθανότατα σε έναν από τους ιδιοκτήτες των καναλιών με άδεια γενικού τύπου πανελλαδικής εμβέλειας.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση αν το αρχείο κατέβηκε οριστικά ή θα επανέλθει στο κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα