Έτσι θα θα διανεμηθούν τα εμβόλια της Moderna

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Από σήμερα η παράδοση στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Η παράδοση των πρώτων εμβολίων έναντι της Covid-19 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ξεκινά σήμερα, Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021.

Η μεταφορά των εμβολίων της Moderna θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Kuehne+Nagel, μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία logistics και η διαδικασία θα ξεκινήσει και θα συντονιστεί από τον κεντρικό κόμβο της εταιρείας για μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων στην Ευρώπη, αναφέρει ανακοίνωση.

Ο Dan Staner, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της περιοχής ΕΜΕΑ στη Moderna, δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ορόσημο και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον ρόλο που θα διαδραματίσει το εμβόλιο της Moderna στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ευρώπη. Η διανομή του εμβολίου σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγχειρήματα logistics που έχει κληθεί να συντονίσει η εταιρεία μας στα δέκα χρόνια λειτουργίας της. Αισθάνομαι δέος για την αφοσίωση της ομάδας μας, η οποία μας έχει φέρει έως εδώ, και είμαι πραγματικά υπόχρεος προς όλους τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, καθώς επίσης και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας».

Επιπρόσθετα, η Moderna δημοσίευσε τις εξελίξεις στη δραστηριότητά της, ενόψει του 39ου Ετήσιου Συνεδρίου της J.P. Morgan για την Υγεία, που πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα (ώρα ΗΠΑ) και στο οποίο συμμετέχει διαδικτυακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα