Έτσι εννοεί τον πολιτικό πολιτισμό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης;

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ως κομιστής νέων ηθών εμφανίστηκε στην εκλογική του περιφέρεια ο Σπήλιος Λιβανός περίπου δύο μήνες μετά την τοποθέτησή του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο Σπ. Λιβανός βρέθηκε στο Αγρίνιο όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου , ενώ στο Μεσολόγγι οργάνωσε φιέστα ανακοινώσεων  στην οποία όμως ξέχασε να καλέσει  και να ενημερώσει προηγουμένως για τα θέματα αυτά  τον οικοδεσπότη, δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο.

Ωστόσο δεν έλειπε από το πλευρό του ο ειδικός του συνεργάτης Νίκος Καραπάνος, πρώην δήμαρχος που την προηγούμενη εβδομάδα έκανε γκεστ εμφάνιση στο «Ράδιο Αρβύλα» και όχι μόνο, υβρίζοντας στην συνεδρίαση του δημοτικού  συμβουλίου και διασύροντας το δήμο πανελληνίως .

Μάλλον στα πλαίσια αυτά ενέταξε ο υπουργός και τις αναφορές του περί πολιτικού πολιτισμού.

Ή αλλιώς εννοούσε τα εξής:

Ξέχασε να αναφέρει στο λόγο του τον επί 9 χρόνια πρώην Περιφερειάρχη, αλλά όχι τον συνεργάτη του πρώην δήμαρχο.
Ανέφερε τον Περιφερειάρχη και μετ’ επιτάσεως τον αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαυρομμάτη, πρωτοπαλίκαρο του Καραπάνου, αλλά ξέχασε να αναφέρει τον νυν δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου!

Πρωτοφανή πράγματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα