Εσωκομματικές εκλογικές για τις Τ.Ο. της ΝΔ στην πόλη των Αχαρνών

από fimotro

Εσωκομματικές εκλογές για τις Τοπικές οργανώσεις στην πόλη τν Αχαρνών γίνονται την Κυριακή. Αναλυτικά οι διαδικασίες:

Τόπος. Δημαρχείο Αχαρνών.
Ώρα έναρξης 09.00
Συνδημότισσα συνδημότη.
Ένας κύκλος έκλεισε ένας νέος κύκλος ανοίγει.
Οι εκλογές αποκτούν κάθε φορά ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά διότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το κάλο της παράταξης και όχι για προσωπικά οφέλη.
Ταυτόχρονα διεξάγονται οι εκλογές της πρώην ΝΟΔΕ και νυν ΔΕΕΠ και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των σύνεδρων.
Υποψήφια Πρόεδρος για την Αν. Αττική είναι η Κα Βανίτα Σοφρώνη. Μια επιλογή την οποία στηρίζω εγώ και το σύνολο του εκλεκτορικού σώματος των Αχαρνών. Στόχος της είναι από την επόμενη ημέρα να δουλέψουν όλοι συλλογικά και ενωτικά, δίχως αποκλεισμούς ώστε η ΔΕΕΠ και οι τοπικές κοινωνίες να πρωταγωνιστήσουν στην Ελλάδα που αλλάζει και να μην μείνουν απλοί θεατές. Η πρόσκληση που απεύθυνε σε όσους θέλουν πραγματικά να εργαστούν για το κάλο της μεγάλης παράταξης και προς όφελος των δημοτών, παλαιοί και νέοι στην παράταξη με μικρή ή μεγάλη εμπειρία να στελεχώσουν όλες τις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας. Να κάνουν ανοίγματα στην κοινωνία και να δώσουν βήμα ακόμη μεγαλύτερο στις γυναίκες και στους νέους της ΟΝΝΕΔ.
Στον δήμο μας υποψήφιοι για την ΔΕΕΠ θα είναι οι Κυρίες Μαρία Λάππα, Λίνα Παρασκευόπουλου και οι Κύριοι, Δημήτρης Ασημακόπουλος Δημήτρης Καλογράνης.
Ταυτόχρονα στην εκλογική διαδικασία της τοπικής οργάνωσης συμμετέχει η εξαιρετική Κα Έφη Τόκα από τον τομέα Γυναικών με μακρά εμπειρία και πολλές δράσεις.
Για εμένα αφήνω να μιλούν οι πράξεις μου η συμπεριφορά μου και η προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τη τοπική οργάνωση και εκτιμώ ότι την υπηρέτησα αγόγγυστα. Χρειάζομαι όμως την ψήφο σας τόσο για την τοπική οργάνωση όσο και για την εκλογή μου ως σύνεδρος. για να συνεχίσω να λειτουργώ προς όφελος της μεγάλης παράταξης.
Η ψήφος σου έχει δύναμη.
Σας ευχαριστώ.
Γεώργιος Δ. Χριστακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα