Ερήμωσε ο Πόρος μετά τα έκτακτα μέτρα

από fimotro

Επί ποδός βρίσκονται οι Αρχές για να διακόψουν τη διασπορά του κορωνοϊού στον Πόρο, σε μια περίοδο που η τουριστική αγορά, ειδικά των νησιών ήλπιζε να βγάλει τουλάχιστον τα σπασμένα της φετινής χρονιάς, μετά την καταστροφική καραντίνα στην οποία επήλθε η χώρα.

Ο Πόρος, με τα τουλάχιστον 30 κρούσματα, τα οποία «κοκκίνισαν» ολόκληρη την Αττική, αποτελεί πλέον το παράδειγμα που δεν πρέπει να μιμηθεί κανένα άλλο μέρος της χώρας, μια και τα μέτρα που ελήφθησαν από κυβέρνηση και Ειδικούς, είναι απαγορευτικά για τους επισκέπτες.

Ήδη, από την πρώτη μέρα που η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας επέβαλε ενισχυμένα μέτρα για το νησί, οι επισκέπτες αποχώρησαν, ενώ πραγματοποιήθηκαν και πολλές ακυρώσεις, οι οποίες ήταν για τον Δεκαπενταύγουστο. Η κατάσταση που επικρατεί στο νησί είναι θλιβερή, με πολλά από τα καταστήματα να κλείνουν και τον λιγοστό κόσμο να κυκλοφορεί με μάσκες παντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα