Επιβεβαίωση: Ανοίγει η εστίαση Τρίτη 4 Μαίου

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας ότι θα επισπευστεί το άνοιγμα της εστίασης

Πλήρης η επιβεβαίωση του fimotro που από την αρχή της εβδομάδας αποκάλυπτε ότι η πίεση της κοινωνίας είναι μεγάλη και ότι τελικά θα ανοίξει η εστίαση στους εξωτερικούς χώρους την Τρίτη 4 Μαίου και όχι στις 8 ή 10 Μαίου, όπως πίστευαν πολλοί. Αυτό ακριβώς εισηγήθηκε η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων πριν από λίγο και εάν δεν υπάρξει κάποια τρομερή ανατροπή της τελευταίας στιγμής σε πολιτικό επίπεδο από την κυβέρνηση, η εστίαση θα ανοίξει κανονικά σε εξωτερικούς χώρους στις 4 Μαίοιυ.

Η συνεδρίαση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και μένει η ψηφοφορία των λοιμωξιολόγων για να κλειδώσει η απόφαση. Να σημειωθεί ότι η εστίαση έκλεισε στις 3 Νοεμβρίου και το άνοιγμά της θα γίνει ακριβώς έξι μήνες μετά.

Η επιτροπή ανάβει επίσης το πράσινο φως για την επιστροφή των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου στα θρανία από τη Δευτέρα 10 Μαΐου.

Πληροφορίες από την εν εξελίξει συνεδρίαση της επιτροπής θέλουν ακόμα τους εμπειρογνώμονες να εισηγούνται την παράταση του ωραρίου κυκλοφορίας των πολιτών κατά μία ώρα, ήτοι έως τις 22:00, για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα