Επιτυχία του Καραβία η έξοδος της Eurobank στις αγορές

από fimotro

Ως προσωπική επιτυχία του Φωκίωνα Καραβία εκτιμούν την επιτυχημένη έξοδος έξοδο της Eurobank στις αγορές, κορυφαία στελέχη της αγοράς. Την επιτυχία του Φ. Καραβία αναγνώρισαν και οι στενοί συνεργάτες του μεγαλομετόχου Πρεμ Ουάτσα ο οποόιος είχε ενημερωθεί για τις κινήσεις και περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα.

Η επιτυχία του Φ. Καραβία και της Η Eurobank αντανακλά σε ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα καθώς ανοίγει τον δρόμο για όλες τις συστημικές τράπεζες. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει και στο υπουργείο Οικονομικών αλλά και την ΤτΕ για τις κινήσεις της Eurobank και κυρίως για την αποτελεσματικότητα που φέρνουν οι κινήσεις αυτές. Στην αγορά εκτιμούν ότι εκτός από τη Eurobank και άλλες τρείς μεγάλες ελληνικές τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank) θα προχωρήσουν μέχρι τα τέλη της εφετινής χρονιάς σε ομολογιακές εκδόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα