Επιστολή του Γερμανού εισαγγελέα στην οικογένεια: Η Μαντλίν είναι νεκρή

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Επιστολή προς τους γονείς της μικρής Μαντλίν, απέστειλαν οι Γερμανοί εισαγγελείς, ενημερώνοντάς τους ότι «το παιδί είναι νεκρό». Το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε ο επικεφαλής Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, αναφέρει ότι η γερμανική αστυνομία έχει αδιάσειστα στοιχεία τα οποία μαρτυρούν ότι ο Κρίστιαν Μπρούκνερ, σκότωσε το μικρό κορίτσι.

Στην επιστολή δεν αποκαλύπτονται τα λεγόμενα στοιχεία, ο εισαγγελέας όμως δεσμεύτηκε προς την οικογένεια πως όλα θα τους αποκαλυφθούν στην πορεία, ενώ θα δουν το «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, η επιστολή αναφέρει πως: «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία ότι ο ύποπτος έχει σκοτώσει τη Μαντλίν. Οι γονείς ενημερώθηκαν ότι η γερμανική αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που φανερώνουν ότι είναι νεκρή, ωστόσο, δεν τους έχουμε αποκαλύψει λεπτομέρειες».

Σημειώνεται ότι οι γονείς της μικρής Μαντλίν δεν έχουν απαντήσει ακόμα στην επιστολή της γερμανικής δικαιοσύνης. «Φυσικά και καταλαβαίνουμε πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια να “ακούνε” πως η Μαντλίν είναι νεκρή. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε γιατί είναι νεκρή» συμπληρώνει ο Βόλτερς.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια Μακάν στην Πορτογαλία άσκησε πιέσεις στη γερμανική αστυνομία προκειμένου να παραλάβει τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς οι Γερμανοί θα παραδώσουν τον φάκελο όταν θα έχουν κλείσει την υπόθεση και θα έχει εντοπιστεί ο ένοχος της δολοφονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα