Επιστολή πυρόπληκτων από το Μάτι στον Μητσοτάκη

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλαν κάτοικοι της περιοχής στο Μάτι, ζητώντας του να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος στην πληγείσα περιοχή. Στην επιστολή της η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μάτι Αττικής αφού συγχαίρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του και του εύχεται «καλή επιτυχία ενόψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία», απευθύνουν έκκληση στον πρωθυπουργό για την «υπέρβαση των εμποδίων και την ταχεία επαναφορά της ζωής σε μια κανονικότητα και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος».

«Η πληγείσα από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 περιοχή της Ανατολικής Αττικής ένα χρόνο μετά αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, τα οποία δεν είναι η στιγμή να απαριθμήσουμε, θα επιθυμούσαμε όμως να σας γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν, καθώς θα χρειαστούμε τη συμπαράστασή σας, την προσωπική αλλά και του συνόλου της κυβέρνησης για την υπέρβαση των εμποδίων και την ταχεία επαναφορά της ζωής σε μια κανονικότητα και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος» τονίζεται στην επιστολή.

Η επιστολή καταλήγει με την υποβολή αιτήματος προς τον νέο πρωθυπουργό για συνάντηση μαζί του:

«Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και αποτελεσματικότητα στο δύσκολο έργο σας και αναμένουμε συνάντηση για την πλήρη ενημέρωσή σας όσον αφορά στο τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι υπολείπεται, καθώς και πρότάσεις για αποδοτικότερη συνεργασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα