Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Παύλος Μαρινάκης.

Στο πρώτο προσυνέδριο της «γαλάζιας νεολαίας» ο νυν αντιπρόεδρος της Οργάνωσης ανέπτυξε το σχέδιο και τις προτεραιότητες για την επόμενη τριετία, κάνοντας λόγο για μια ΟΝΝΕΔ ακόμα πιο πολιτική, ακόμα πιο μαζική, ακόμα πιο αποτελεσματική.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρει: «Η γενιά μας πλήρωσε και πληρώνει την κρίση δυσανάλογα σε σχέση με αυτό που της αναλογεί. Ήρθε όμως η ώρα όλοι μαζί ενωμένοι να αλλάξουμε αυτά που μας άφησαν πίσω και να προχωρήσουμε πολλά βήματα μπροστά. Χρέος μας στα κρίσιμα χρόνια που έρχονται για την πατρίδα μας είναι να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή, δείχνοντας το δρόμο της ανάπτυξης, των ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, της δικαιοσύνης και της αξιοσύνης».

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογή του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ θα γίνει στο Συνέδριο της οργάνωσης, που έχει προγραμματιστεί για τις 4-6 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo. Η ηλεκτρονική διαδικασία ανάδειξης των συνέδρων άνοιξε χθες, μέσω της πλατφόρμας members.onned.gr, και θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα