Επίσημο το ενδιαφέρον της Fincantieri για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

από fimotro

Μία νέα ελληνο-ιταλική επιχειρηματική συνεργασία ξεκινά με ορόσημο τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, όπως προκύπτει μετά από συναντήσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον κορυφαίο ιταλικό όμιλο της ναυπηγικής βιομηχανίας, Fincantieri.

Όπως είπε ο Υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, οι Ιταλοί εξέφρασαν γραπτώς το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια εξυγίανσης των Ναυπηγείων, σε συνεργασία με την ONEX.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου:

O Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος (μέσω τηλεδιάσκεψης) και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης είχαν σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο και CEO της ONEX, κ. Πάνο Ξενοκώστα και τον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή ναυπηγήσεων του ομίλου Fincantieri, κ. Giuseppe Giordo, ο οποίος εξέφρασε το ενδιαφέρον του ομίλου να συμμετάσχει στην διαδικασία εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας σε συνεργασία με την ΟNEX.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα