Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ant1 ο Παπαδάκης

από fimotro

Παρ’ότι φέτος η εκπομπή του δεν πάει καλά η οικογένεια Κυριακού τον εμπιστεύεται απόλυτα

Στον ΑΝΤ1 παραμένει κι επίσημα ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου και σήμερα ανακοινώθηκε κι επίσημα. Παρ’ότι φέτος η εκπομπή του δεν πάει καλά η οικογένεια Κυριακού τον εμπιστεύεται απόλυτα. Και κακά κάνει γιατί μπορεί να έρχεται τέταρτος, ωστόσο η ιστορία του έχει συνδεθεί με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, αποτελώντας σταθερή αξία στο πρόγραμμά του.

Ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1, συμβάλλοντας με την τεράστια εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του εκτόπισμα στην άμεση, πλήρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επισφραγίζει για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα