Επικοινωνία των ΥΠΕΞ Ελλάδας – Κροατίας για το θέμα των χούλιγκαν

από fimotro

Οι Υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κροατίας επικοινώνησαν εχθές με αφορμή την προφυλάκιση Κροατών φιλάθλων, σημειώνουν διπλωματικές πηγές.

Ο Κροάτης Υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη λύπη του για τον χαμό του Έλληνα φιλάθλου, καταδίκασε τη συμμετοχή των Κροατών φιλάθλων στα επεισόδια και εξέφρασε την πίστη του οτι η ελληνική Δικαιοσύνη θα εξετάσει αντικειμενικά τα γεγονότα. Ευχαρίστησε δε τόσο τις ελληνικές σωφρονιστικές αρχές όσο και την Ελληνική Πολιτεία για τη συνεργασία.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών μετέφερε στον Κροάτη ομόλογό του την πεποίθησή του ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση αντικειμενικά, αμερόληπτα και επί τη βάσει σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων, συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα