Επί μια ώρα προσπαθούσε στη Βουλή να εξηγήσει ο Τσίπρας γιατί λέει “όχι” στο μπλόκο Κασιδιάρη

από fimotro

Μαζεύοντας όλα τα fake news που το κόμμα του και τα τρόλς στης Κουμουνδούρου σπέρνουν εδώ και σχεδόν 4 χρόνια και αναγορεύοντας την τοξικότητα σε κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Βουλή προκειμένου να επισημοποιήσει το Όχι του ΣΥΡΙΖΑ στο “μπλόκο” για την κάθοδο του κόμματος Κασιδιάρη στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Έφθασε δε σε ακραία όρια αφού άφησε να εννοηθεί πως η ρύθμιση και η τροπολογία είναι αντισυνταγματική, αλλά και ότι τα μέλη του τμήματος του Αρείου Πάγου που αρχικά θα αποφαίνονταν τάσσονταν αρνητικά ως προς το περιεχόμενό της.

Από τη δήθεν ιδιωτικοποίηση του νερού, την νέα σημαία των fake news του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το θέμα της πανδημίας, την εργαλειοποίηση των νεκρών από αυτή όπως και των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, μέχρι την οικονομία, τις επενδύσεις και την καραμέλα των 37 δίσ που υποτίθεται ότι άφησε η κυβέρνησή του έχοντας αφαιμάξει τη μεσαία τάξη και όχι μόνο, ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε, αλλά με συνοπτικό τρόπο, καταγγελίες και καταστροφολογίες.

Έφτασε δέ στο σημείο να αμφισβητήσει μέχρι και τις μειώσεις φόρων αλλά και να μιλήσει για εξυπηρετήσεις τελευταίας στιγμής με τροπολογίες στη Βουλή τη στιγμή που ο ίδιος άλλαξε ολόκληρο Ποινικό Κώδικα προσφέτονας εξυπηρετήσεις και μειώνοντας ποινές ακόμη και για τις εγκληματικές οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύθηκε από την ημέρα που από κοινού καταψήφισαν το 2014 τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας σέρνοντας τη χώρα σε εκλογές και αμέσως μετά σε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο.

Και όλα αυτά για να ντύσει τη θέση που εξέφρασε αναφορικά με την τροπολογία – μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη υιοθετώντας μάλιστα όλα όσα οι υποστηρικτές του φασιστικού μορφώματος υποστηρίζουν φθάνοντας στο σημείο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας να εγείρει θέμα αντισυνταγματικότητας και της αρχικής ρύθμισης και της τροπολογίας, αλλά και να εννοηθεί ότι δύναται μέ αυτές να εγερθεί και θέμα παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Έφτασε όμως και στο σημείο να δηλώνει οι δικαστές μέλη του τμήματος του Αρείου Πάγου που θα ορίζονταν θα καταψήφιζαν την αρχική ρύθμιση και γι αυτό χρειάστηκε η τροπολογία. Τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας προκαλούν αλγεινές εντυπώσεις. Και θέτουν ερωτήματα σχετικά με το τι τελικά θέλει ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επιβεβαιώνουν όλους όσοι έχουν υποστηρίξει πως κλείνουν το μάτι στους εν δυνάμει ορφανούς ψηφοφόρους του κόμματος Κασιδιάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα