Επαναλειτουργούν τα Ikos Resorts και το Sani Resort

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Στις 14 Μαΐου ανοίγει το Sani Resort και στις 17 Μαΐου επαναλειτουργούν τα Ikos Resorts σε Ελλάδα και Ισπανία, όπως γνωστοποίησε μέσω twitter o CEO του Ομίλου Επιχειρήσεων Sani/Ikos Group Ανδρέας Ανδρεάδης.

Η ζήτηση για τα δύο brand, όπως αναφέρει, είναι πολύ υψηλή από τα τέλη Ιουνίου. Όμως, κατά τον κ.Ανδρεάδη, η σεζόν θα κριθεί από τ0ν ρυθμό/ποσοστό των εμβολιασμών που θα επηρεάσει καθοριστικά τον βαθμό άρσης των περιορισμών από χώρες κλειδιά για τον ελληνικό και μεσογειακό τουρισμό.

«Επανεκκίνηση! Sani Resort ανοίγει 14.05 & Ikos Resorts σε Ελλάδα/Ισπανία 17.05. Η ζήτηση για τα δύο brand από τέλη Ιουνίου πολύ υψηλή. Όμως η σαιζόν θα κριθεί από τον ρυθμό/ποσοστό των εμβολιασμών που θα επηρεάσει καθοριστικά τον βαθμό άρσης των περιορισμών από χώρες κλειδιά» έγραψε ο κ. Ανδρεάδης.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες στη καρδιά του καλοκαιριού τα ξενοδοχεία του ομίλου καταγράφουν ήδη κρατήσεις επιπέδου 2019!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα