Μέχρι το Πάσχα θα γίνονται έλεγχοι

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Κάθε μέρα θα σφραγίζονται στα σημεία εξόδου από τις πόλεις

Δεν πρόκειται να σταματήσουν από αύριο οι έλεγχοι στα σημεία εξόδου των αστικών κέντρων. Αντιθέτως θα συνεχιστούν μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Με περισσότερους από 10.000 αστυνομικούς σε όλη την χώρα και με στοχευμένα μπλόκα η ΕΛΑΣ αποτρέπει όσους προσπαθούν να κάνουν «Πάσχα στο χωριό».

Τα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, βρίσκονται στο επίκεντρο.

Αυστηροί έλεγχοι δεν γίνονται μόνο στα διόδια, αλλά και στους παραδρόμους των εθνικών οδών, ενώ ταυτόχρονα ελικόπτερα και drones μεταδίδουν την εικόνα της κυκλοφορίας στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ.

Η Αστυνομία έχει καταρτίσει ένα τεράστιο επιχειρησιακό σχέδιο προκειμένου να αποφευχθεί η μαζική έξοδος με χιλιάδες αστυνομικούς να διενεργούν συνεχώς ελέγχους στα σημεία εξόδου των μεγάλων πόλεων.

Έλεγχοι γίνονται ακόμη και στα ΚΤΕΛ, όπως συνέβη το Σάββατο στον Κηφισό (δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες).

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης των πολιτών και στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται επί τόπου διασταύρωση στοιχείων. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, όσοι προσπαθήσουν να ξεγελάσουν την ΕΛΑΣ, τους επιβάλλονται τσουχτερά πρόστιμα (από 300-500 ευρώ), ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα υπάρχουν και ποινικές κυρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα