Εντελώς γραφική η Χριστοδουλοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να διορίζει όπως το ΠΑΣΟΚ τους πρασινοφρουρούς!

από fimotro

Μετά να μην διαμαρτύρονται στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα τους περάσει το ΚΙΝΑΛ. Και η τρίτη θέση μάλλον πολυτέλεια είναι. Να πάρει το «μάθημά» του από την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης και να τοποθετήσει «δικούς του ανθρώπους» σε καίριες κρατικές θέσεις καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η πρώην βουλευτής και ενεργό στέλεχος του κόμματος, Τασία Χριστοδουλοπούλου, σύμφωνα με όσα ακούγονται σε ηχητικό απόσπασμα που έφεραν στη δημοσιότητα τα «Παραπολιτικά 90,1».

Το απόσπασμα φέρεται να προέρχεται από ομιλία της κ. Χριστοδουλοπούλου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης – και μέλους του στενού κύκλου του Τσίπρα – Μιχάλη Καλογήρου.

«Όταν γίναμε κυβέρνηση, οι δικαστές ήταν είτε ΠΑΣΟΚ, είτε Νέα Δημοκρατία», ακούγεται να λέει η κ. Χριστοδουλοπούλου και συνεχίζει: «οι επιλογές μας θα έπρεπε να ήταν δεκτές [σ.σ: από τους δικαστές] με κάποιον ενθουσιασμό ή έστω επιφυλακτικότητα, ενώ αυτοί προσπαθούσαν να μας επιτεθούν σε ό,τι πρωτοβουλία αναλαμβάναμε»

Εν είδει αυτοκριτικής για την «πρώτη φορά αριστερά», η Τασία Χριστοδουλοπούλου τονίζει έπειτα αυτό που φέρεται να θεωρεί ως λάθος, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τοποθέτησε ανθρώπους σε καίριες θέσεις που θα μπορούσαν «επί τόπου» να επηρεάζονται από το κόμμα.

«Δεν ξέρω αν άξιζε τον κόπο, δηλαδή με πρωτοβουλία του Επικρατείας κάνανε να γίνονται γραμματείς και διευθυντές αυτοί που θα ‘χαν τα προσόντα, ενώ είναι γνωστό ότι όταν θέλεις να κάνεις την πολιτική σου – πολύ περισσότερο εμείς που είχαμε ένα εχθρικό κράτος απέναντί μας – πρέπει να έχουμε ανθρώπους δικούς μας, που να μπορούμε επι τόπου να τους επηρεάζουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα