Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Ανησυχούμε για την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας

από fimotro

Ηχηρή παρέμβαση για όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην Δικαιοσύνη

Ηχηρή παρέμβαση πραγματοποίησε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών καταθέτοντας την ανησυχία της για προσπάθειες πολιτικής εκμετάλλευσής της.

Όπως αναφέρει, η Ένωση «σεβόμενη τη μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη και την οδύνη των οικείων τους, παρακολουθεί με ανησυχία την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας αυτής από εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος και την προσπάθειά τους να καταστήσουν μέρος του προβλήματος και την Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη»

«Διαβεβαιώνουμε, ότι οι Έλληνες Δικαστικοί Λειτουργοί θα πράξουν το καθήκον τους με ευσυνειδησία, όπως πράττουν μέχρι σήμερα, αυστηρά στα πλαίσια της ανεξάρτητης λειτουργίας τους, με τις προβλεπόμενες εγγυητικές της ανεξαρτησίας αυτής διαδικασίες και εντός του πλαισίου, που καθορίζουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι της Ελληνικής Πολιτείας» καταλήγει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα