Ενισχύουν τον Παπανδρέου οι προσωπικές επιθέσεις από ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Στρατηγικό λάθος που θα πληρώσει ο ίδιος ο Τσίπρας στις εκλογές

Το ένα στρατηγικό λάθος μετά το άλλο κάνουν και πάλι ορισμένα ΜΜΕ που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα. Ακολουθώντας την λανθασμένη πολιτική που αντιμετώπισαν τον Κ. Μητσοτάκη κάνουν πάλι το ίδιο λάθος με στοχευμένες επιθέσεις και πρωτοσέλιδα εναντίον του Παπανδρέου.

Είναι προφανές ότι στο επιτελείο του Α. Τσίπρα δεν έχουν καταλάβει τι θα συμβεί και δεν είναι σε θέση να χαράξουν μια ψύχραιμη και σοβαρή στρατηγική απέναντι στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στο ΚΙΝΑΛ. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Α. Τσίπρας θα χρεωθεί ο ίδιος τον βρώμικο πόλεμο σε βάρος του Παπανδρέου και εάν τελικά ο ΓΑΠ κερδίσει την κούρσα της ηγεσίας θα αρχίσει ανένδοτο, όχι με τη δεξιά, αλλά με την αριστερά.

Γενικά πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί ένα μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα. Τα τηλέφωνα σε βουλευτικά γραφεία δείχνουν ότι χιλιάδες ψηφοφόροι θα μετακομίσουν στο ΚΙΝΑΛ, την ίδια στιγμή που παρόμοια στάση σκέφτονται να κρατήσουν γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Για να δούμε τι θα δούμε μετά τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, σε 45 ημέρες από σήμερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα