Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

“Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια… ήταν όλα “όπως παλιά”!

Όλες οι γενιές μαζί, για να αλλάξουμε γενιά στην πολιτική!»… αναφέρει στην γεμάτη νόημα ανάρτηση του στα social media, ο υποψήφιος βουλευτής της Ά Πειραιά και νήσων, με το Κίνημα Αλλαγής. Το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται κυρίως στο πλήθος κόσμου της 4ης κοινότητας του Πειραιά που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του, αλλά στο γεγονός ότι σε ένα τόσο μεγάλο πλήθος ανθρώπων που παρευρέθηκαν για να στηρίζουν την υποψηφιότητα του, η συντριπτική πλειοψηφία ήταν νεολαία.

Φαίνεται ότι ο Απόστολος Πόντας έχει βρει τον τρόπο να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους νέους ανθρώπους οι οποίοι έως σήμερα απουσιάζουν ηχηρά, όχι μόνο από το Κίνημα Αλλαγής, αλλά από το σύνολο των πολιτικών κομμάτων.

Αυτές είναι εικόνες που αποδεικνύουν όχι μόνο ότι κάτι διαφορετικό κάνει ο Απόστολος Πόντας στον Πειραιά, αλλά ότι οι νέοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και να συμμετέχουν αρκεί κάποιος να μπορέσει να οικοδομήσει κατάλληλα την επικοινωνία μαζί τους.

Αυτές είναι εικόνες που μας γεμίζουν όλους αισιοδοξία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα