Εμβόλιο Astrazeneca: Άλλα δύο ύποπτα περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη

από fimotro

Έντονη ανησυχία έχει δημιουργηθεί από χτες Τρίτη σχετικά με το εμβόλιο της Astrazeneca κατά του κορονοϊού, καθώς αλλά δύο ύποπτα περιστατικά θρομβώσεων εντοπίστηκαν στην Κρήτη. Σύμφωνα με το Open πρόκειται για δύο γυναίκες και μάλιστα η μία βρίσκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η πρώτη γυναίκα που δεν είναι σοβαρά είναι 44 χρονών και εμφάνισε το σύνδρομο της θρομβοπενίας και της χορηγείται η κατάλληλα θεραπευτική αγωγή. Η δεύτερη που υπέστη το εγκεφαλικό, είναι 47χρονών και εμφάνισε στην αρχή θρόμβο την καρωτίδα. Ακόμα ένα τμήμα του σώματός της έχει παραλύσει.

Μέχρι στιγμής το νοσοκομείο έχει στείλει τα δείγματα από τις εξετάσεις των δύο γυναικών σε εργαστήριο της Αθήνας προκειμένου να διερευνηθεί εάν το εμβόλιο της Astrazeneca ευθύνεται για τα επεισόδια. Να σημειωθεί ότι ένας 35χρονος άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αφού εμφάνισε 2 θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα