“Ελπίς”: Αρνητικά και τα 105 τεστ κορωνοϊού

από fimotro

Τα τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν σε υγειονομικό προσωπικό και ασθενείς

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο «Ελπίς» την Τετάρτη, καθώς δύο ασθενείς, τρεις γιατροί και μία νοσηλεύτρια διαπιστώθηκε πως είναι θετικοί στον νέο κορωνοϊό.

Αμέσως έγινε ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων, ενώ πραγματοποιήθηκε απολύμανση στην Καρδιολογική και Παθολογική πτέρυγα του νοσοκομείου. Τα αποτελέσματα της είναι ενθαρρυντικά. Συνολικά διενεργήθηκαν 105 τεστ -90 αφορούσαν υγειονομικούς και 15 νοσηλευόμενους- και όλα ήταν αρνητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν μια εβδομάδα εισήχθη ασθενής ύποπτο κρούσμα στη β’ παθολογική κλινική του νοσοκομείου οπού του έγινε τεστ και βγήκε αρνητικό και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη β’ χειρουργική όπου νοσηλεύονται παθολογικά περιστατικά.

Έπειτα από τρεις ημέρες εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού και του έγινε και δεύτερο τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και μπήκε σε καραντίνα η κλινική και 25 γιατροί και νοσηλευτές. Από την πρώτη στιγμή γίνονται τεστ σε γιατρούς και νοσηλευτές και νοσούν μέχρι τώρα δύο ασθενείς, τρεις γιατροί και μια νοσηλεύτρια.

Οι εργαζόμενοι ζητούν το Νοσοκομείο να τεθεί σε καραντίνα και να σταματήσει να εφημερεύει. Ζητούν επίσης να γίνει απολύμανση και τεστ σε όλο το προσωπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα