Ελπίδες από ειδικούς για Πάσχα στο χωριό

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Αισιόδοξη για την πορεία της πανδημίας η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας Αν. Κοττανίδου

Αλλάζουν άποψη για το Πάσχα οι ειδικοί που καλούνται να σχολιάσουν την πορεία της πανδημίας. «Ξαφνικά όλοι εμείς οι Έλληνες καταλάβαμε ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στο δημόσιο σύστημα υγείας το οποίο με τα χιλιάδες προβλήματα του, με τα 10 χρόνια κρίσης, με όλες τις ανεπάρκειες που υπάρχουν, κατάφερε να ανταπεξέλθει μέχρι τώρα σε αυτή την άνιση μάχη με την πανδημία» ανέφερε η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας Αναστασία Κοττανίδου ξεκινώντας την τοποθέτηση στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

Η κα Κοττανίδου απηύθυνε έκκληση προς όλους τους πολίτες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, να παραμείνουν στα σπίτια τους μήπως και καταφέρουμε με μεγάλη επιτυχία και ξεπεράσουμε αυτό το σκόπελο.

«Είμαστε όλοι κουρασμένοι κι εσείς κι εμείς και όπως είπε ο υπουργός αυτή τη στιγμή έχουμε ένα όπλο που κατά πάσα πιθανότητα θα μας βγάλει στο φως του ήλιου πολύ γρήγορα και ελπίζουμε ότι φέτος θα μπορέσουμε να κάνουμε όλοι ένα Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες, όπως ξέρουν όλοι Έλληνες να κάνουν Πάσχα», ανέφερε η κ. Κοτανίδου.

Από εκεί και πέρα έκλεισε το παράθυρο των συζητήσεων για άμεση άρση ορισμένων περιορισμών, λέγοντας: «Βασικό μας μέλημα είναι το κατά το δυνατό πιο γρήγορο άνοιγμα δραστηριοτήτων, ωστόσο τα νούμερα δεν μας το επιτρέπουν. Παρά την ελπίδα μας τα νούμερα φαίνονται πολύ άσχημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα