Έλον Μασκ: «Πέταξε έξω» με σωματοφύλακες την προηγούμενη διοίκηση του Twitter

από Philippos

Από την Παρασκευή το απόγευμα το Twitter περνάει και επίσημα στα χέρια του Έλον Μάσκ, του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο.

Η ανακοίνωση της εξαγοράς του Twitter από τον Έλον Μασκ αναμένεται να γίνει με το άνοιγμα της Wall Street, ενώ ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX αναμένεται να μιλήσει στους εργαζόμενους της εταιρείας μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την είδηση πως σκοπεύει να απολύσει το 75% του προσωπικού.

Ο Μάσκ με το που αγόρασε το Twitter απέλυσε αμέσως τον Παράγκ Αγκραβάλ, τον επικεφαλής του Twitter, και άλλα δύο ηγετικά του στελέχη, κατά δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες η προηγούμενη διοίκηση του twitter όχι μόνο παύθηκε από τα καθήκοντά της, αλλά τα κορυφαία στελέχη οδηγήθηκαν εκτός κτιρίου από συνοδεία των ανδρών της ασφάλειας.

Η ΕΕ προειδοποιεί – «Πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες»
Το twitter που εξαγοράστηκε από τον Ίλον Μασκ, θα πρέπει στην Ευρώπη να σεβαστεί τη ρύθμιση στις μεγάλες πλατφόρμες που μόλις έχει εγκριθεί, προειδοποίησε σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς, Τιερί Μπρετόν, ο οποίος είχε αναλάβει την πρωτοβουλία για τη νομοθεσία αυτή.

Απαντώντας στον ιδιοκτήτη της Tesla που έγραψε χθες βράδυ στο Twitter “το πουλί απελευθερώθηκε [πέταξε]” (“the bird is freed”), αφού ανέλαβε τον έλεγχο της πλατφόρμας έναντι 44 δισεκ. δολαρίων, ο Μπρετόν έγραψε με τη σειρά του στο Twitter: “Στην Ευρώπη, το πουλί θα πετάξει σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς μας κανόνες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα