Ελλάκτωρ: Η νέα διοίκηση κατηγορεί την προηγούμενη για υπεξαίρεση

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Αγωγές κατά της προηγούμενης έχει καταθέσει η νέα διοίκηση της Ελλάκτωρ, όπως έχει προαναγγείλει στο πλαίσιο του εσωτερικού ελέγχου.

Η πρώτη έγινε κατά του πρώην διευθύνοντος συμβούλου και μετόχου, Αν. Καλλιτσάντση κι αφορά τη σύμβαση που υπέγραψε με την εταιρεία Nexus Design Studio EE, συμφερόντων της Κωνσταντίνας Ράπτη, με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα πολεοδομικής και χωροταξικής πολιτικής και σχετικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Με βάση την αγωγή, διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία της εταιρείας Nexus Design Studio δημοσιεύτηκαν στο ΓΕΜΗ μία μέρα πριν από την υπογραφή της σύμβασης. Η διάρκεια της σύμβασης ήταν περίπου 1,5 μήνας και η αμοιβή μαζί με ΦΠΑ 260.400 ευρώ. Έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2020 και το ποσό εξοφλήθηκε ολοσχερώς με εντολή του κ. Καλλιτσάντση.

Η δεύτερη αγωγή είναι κατά των Αν. Καλλιτσάντση και Αλέξανδρο Εξάρχου και αφορά κατηγορία για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού 100.000 ευρώ με εικονική σύμβαση σε βάρος της Ελλάκτωρ.

Πιο συγκεκριμένα, αφορά σύμβαση μεταξύ της εταιρείας Exarchou And Rosemberg International με έδρα την Κύπρο και της ΕλλάκτωρΕΛΛΑΚΤΩΡ για την παροχή νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα