Ελεύθερος με όρο να απέχει από κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος

από fimotro

Ελεύθερος έφυγε από το ανακριτικό γραφείο ο γνωστός σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος μετά την απολογία του για υπόθεση βιασμού. Στον σκηνοθέτη, που έχει υπογράψει την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να απέχει από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως.

«Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως έχουν ήδη επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια», είχε απαντήσει, μέσω του συνηγόρου του, Ν. Βιτώρου, ο γνωστός σκηνοθέτης στην είδηση της άσκησης δίωξης εις βάρος του τον περασμένο Οκτώβριο.

Σήμερα κλήθηκε να περάσει το ανακριτικό κατώφλι για να παραθέσει τη δική του εκδοχή σε σχέση με όσα καταγγέλλει η ηθοποιός Ελενα Αθανασοπούλου.

Ο 57χρονος σκηνοθέτης μπήκε στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης ύστερα από μήνυση που υπέβαλε η ηθοποιός Ελενα Αθανασοπούλου, υποστηρίζοντας ότι τη βίασε πριν από περίπου 12 χρόνια. Η μηνυτήρια αναφορά οδήγησε σε παραίτηση από το «τιμόνι» της δημοφιλούς σειράς του ALPHA τον σκηνοθέτη, ενώ η προκαταρκτική έρευνα ανατέθηκε τότε στον εισαγγελέα Απόστολο Ανδρέου, ο οποίος τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις για όσα του καταλογίζονται από τη νεαρή ηθοποιό και λίγο αργότερα άσκησε δίωξη εις βάρος του για βιασμό.

Κατά τη μήνυση της Ελενας Αθανασοπούλου, η γνωριμία τους έγινε το 2009 στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με τον χώρο της υποκριτικής. Ωστόσο, στις αρχές του καλοκαιριού του 2010, όταν ο σκηνοθέτης τής πρότεινε να βγουν για φαγητό και στη συνέχεια να συναντήσουν την κοινή τους παρέα σε κλαμπ, εκείνος τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο, σύμφωνα πάντα με όσα του καταμαρτυρεί. «Δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε γιατί δεν ένιωθα καλά. Από τη στιγμή που φύγαμε από το μαγαζί μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου, έχω κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν μ’ εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση», ανέφερε στη μήνυσή της η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα