Έκτακτο συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ στις 24 Νοεμβρίου

από Philippos

Οι υπουργοί Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναζητούν κοινό έδαφος προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια κοινή γραμμή σχετικά με την ενεργειακή κρίση που πλήττει την Ευωπαϊκή Ένωση
Στις 24 Νοεμβρίου θα συναντηθούν εκ νέου εκτάκτως οι Ευρωπαίοι Υπουργοί Ενέργειας προκειμένου να συζητήσουν το μείζον ζήτημα της ενεργειακής κρίση.

Οι υπουργοί Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναζητούν ένα κοινό έδαφος προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια κοινή γραμμή σχετικά με την ενεργειακή κρίση που πλήττει την Ευωπαϊκή Ένωση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, διατηρώντας παράλληλα ένα ενιαίο μέτωπο.

Η νέα έκατκτη συνάντηση των ευρωπαίων υπουργών Ενέργειας που συνεδριάζει ήδη σήμερα Τρίτη, ορίζεται σε ένα μήνα περίπου από σήμερα καθώς το non paper της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ήρθε στη δημοσιότητα αναφέρεται σε «άνισα αποτελέσματα» που θα είχε η επέκταση του ιβηρικού μοντέλου με την Κομισιόν να προχωράει όπως όλα δείχνουν σε μια πιο μακροπρόθεσμη και πιο διαρθρωτική μέθοδο για τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα